Plannen voor een nieuwe, eigen woning?

Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf dat precies die vrijstaande woning kan bouwen die u wenst? Maak dan een afspraak met de specialisten van André Swart Bouw. Wij zijn al jaren ervaren in het realiseren van complete vrijstaande huizen. Als wij uw nieuwe huis mogen bouwen, gebeurt dit snel, secuur, vakkundig, zonder teveel overlast en precies naar uw wensen. Bekijk gerust even onze eerdere projecten in Groningen en Drenthe. Of maak direct een afspraak via telefoonnummer 050-5412076 en laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande uw nieuwe vrijstaande woning.

Wij bouwen uw huis van A tot Z

André Swart Bouw pakt projecten van A tot Z op. Het begint altijd met het inventariseren van uw wensen, eisen en behoeften. Van alle informatie die ons u aanbiedt, maken wij een heldere en vrijblijvende offerte op. Gaat u met onze plannen en prijzen akkoord? Dan starten wij de bouw van uw nieuwe woning. Wij helpen met het uitwerken van de tekeningen. Wij vragen eventuele vergunning voor u aan. Wij realiseren uw huis volgens afspraak. En uiteraard ruimen wij alles na de oplevering weer netjes op. Wij vertrekken pas als u volledig tevreden bent met het resultaat. Maak een afspraak met onze specialisten en ontdek de voordelen van onze aanpak.

Onze ervaring in het realiseren van een vrijstaande woning

Ervaring met bouwen zit al generaties lang in de familie Swart. Het begon in 1920, toen Willem Swart, de opa van André, een eigen bouwbedrijf oprichtte. De vader van André, Andries, nam vervolgens dit bedrijf over. De zonen van Andries, Kees en Wim, deden jaren later hetzelfde. André ging na z’n studie MTS Bouwkunde werken in het bedrijf van zijn broers. Na drie jaar startte hij echter voor zichzelf. U begrijpt, kennis en ervaring in het realiseren van vrijstaande woningen zit al generaties lang geworteld in de familie Swart. Kies ook voor deze zekerheid. Neem vandaag nog contact met ons op.

Waarom André Swart Bouw?

Bij elk project houden de specialisten van André Swart Bouw de volgende punten centraal:

  • Kwalitatief werk
  • Weinig overlast
  • Oog voor detail
  • Netjes opruimen
  • Tevreden klanten

Vrijstaande woning bouwen in Groningen of Drenthe?

Zoekt u naar een ervaren en bewezen bedrijf dat gespecialiseerd is in woningbouw? Benader dan André Swart Bouw. U kunt ons per mail bereiken door een bericht te sturen naar info@andreswartbouw.nl. Bellen kan naar 050-5412076. Wij ontvangen graag uw ideeën, wensen en behoeften, zodat wij precies die vrijstaande woning kunnen bouwen die u wenst.