Aannemer Groningen en Drenthe

Zoekt u in Groningen of Drenthe naar een ervaren en vakkundige aannemer voor een bouw-, verbouw- of renovatieproject? Benader dan de specialisten van André Swart Bouw. Wij staan bekend als dé complete partner als het om bouwen of verbouwen gaat. Dit volledige aanbod aan diensten komt enerzijds door onze jarenlange ervaring, anderzijds door ons grote oog voor detail. Hierdoor kunnen wij als aannemer precies realiseren wat u wenst. Benader uw professionele aannemer via telefoonnummer 050-5412076.

Aannemer met keurmerk

Bij André Swart Bouw krijgt u de garantie dat uw bouwklus vakkundig wordt aangenomen en uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij bouworganisatie ‘Bouwend Nederland’.

Tijdens de eerste kennismaking met u zullen wij gaan inventariseren wat uw wensen zijn. Wij stellen een offerte op die zowel bij uw wensen als uw budget past. Na akkoord zullen wij uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatiewerkzaamheden de zorg en aandacht geven die het verdiend en pas als u tevreden bent gaan wij onze spullen inpakken.

Enkele diensten op een rij

Hierbij enkele werkzaamheden die wij graag voor u uitvoeren:

  • Stukadoorswerk
  • Leggen van vloeren
  • Vlonders en schuren bouwen
  • Elektrische installaties installeren
  • Plaatsen van kozijnen en isolatieglas
  • Keukens en badkamers plaatsen of verbouwen
  • Werkzaamheden aan dakkapellen, schoorstenen en dakpannen

De geschiedenis van André Swart Bouw

De geschiedenis achter André Swart Bouw begon al in 1920. Willem Swart, de opa van André, richtte toen als aannemer zijn bouwbedrijf op. Dit bedrijf werd later overgenomen door Andries, de vader van André. En weer later door de zonen van Andries, Kees en Wim. Na zijn studie MTS Bouwkunde voegde André zich bij het bedrijf van zijn broers. Na enige jaren begon hij voor zichzelf. Na vele positieve reacties van tevreden klanten, groeide het aantal klussen in Groningen en Drenthe. Daarom breidde André zijn bouwbedrijf uit met meerdere specialisten in het vak. Voor welk project wilt u hen inzetten?

Aannemer in Groningen en Drenthe

Ons bouwbedrijf is zo veelzijdig, dat we functioneren als complete aannemer. Heeft u een nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject in Groningen of Drenthe in de planning staan? Bespreek uw plannen met André Swart Bouw. Mail naar info@andreswartbouw.nl of bel naar 050-5412076. Wij maken graag een inventarisatie van uw plannen. Naar aanleiding daarvan maken wij een heldere, geheel vrijblijvende, offerte op. Gebaseerd op uw budget uiteraard. Maak vandaag nog een afspraak met deze professionele aannemer.