Renovatie Groningen en Drenthe

Bent u op zoek naar een ervaren bouwbedrijf voor een vakkundige renovatie? Schakel dan de gespecialiseerde vakmensen van André Swart Bouw in. In heel Groningen en Drenthe staan wij bekend als dé expert in allerhande renovatieprojecten. Zowel grote als kleine projecten liggen bij ons in professionele handen. Wij brengen elke renovatie tot het gewenste resultaat. Zonder teveel overlast, precies volgens uw wensen en met respect voor de originele bouw. Bel naar 050-5412076 en schakel ons in voor uw renovatie.

Renovatie proces

Renoveren kan soms enorm veel geld gaan kosten. De vakmensen van André Swart Bouw vertellen u graag dat dat echt niet altijd nodig is. De truc zit hem erin vooraf duidelijk vast te stellen wat er zoal moet gebeuren, binnen welke tijd en met welke materialen en werkkrachten. Uiteraard houden wij tijdens deze inventarisatie uw budget centraal. Zo kunnen wij een heldere, eerlijke en vrijblijvende offerte voor u opstellen. Dat voorkomt dat u voor nare verrassingen achteraf komt te staan.

Gaat u akkoord met onze offerte? Dan starten wij de renovatie. Wij ruimen de boel naderhand pas op, als u volledig tevreden bent met het resultaat. Maak een afspraak met ons voor een correcte inventarisatie.

Al generaties bezig in de bouw

Al in 1920 startte de familie Swart (in de persoon van Willem Swart, de opa van André) een eigen bouwbedrijf. Andries, de zoon van Willem, kocht het bedrijf later over. De zonen van Andries, Kees en Wim, namen op hun beurt het bedrijf weer van hun vader over. Na zijn studie MTS Bouwkunde ging André werken bij zijn broers. Drie jaar later besloot hij voor zichzelf te beginnen. Nu is André Swart Bouw uitgegroeid tot een bewezen en bekend bouwbedrijf in heel Groningen en Drenthe. Draag ook uw renovatie over aan onze ervaren en kundige krachten.

André Swart Renovatie

Wanneer u kiest voor renovatie bij André Swart Bouw kiest u voor:

  • Kwaliteitsrenovatie
  • Renovatie met respect voor het verleden
  • Oog voor detail
  • Niet meer overlast dan nodig is
  • Oplevering wanneer u tevreden bent!

Renovatie in Groningen en Drenthe

Heeft u een bepaalde renovatie klaarliggen? Leg deze dan in de professionele handen van de specialisten van André Swart Bouw. Maak kennis met de ervaren expert in heel Groningen en Drenthe door te mailen naar info@andreswartbouw.nl of te bellen naar 050-5412076. Wij realiseren uw renovatie graag precies naar uw wensen.