Schoorsteenrenovatie: mogelijke problemen

Na jarenlang gebruik van uw schoorsteen of rookkanaal kan het gebeuren dat de schoorsteen aan renovatie toe is. In sommige gevallen is de schoorsteen al tientallen jaren in gebruik waardoor de schoorsteen lekt of het niet meer mogelijk is om veilig te stoken. Of uw schoorsteen vertoont scheuren door slijtage. In die gevallen is uw schoorsteen aan renovatie toe. Door jarenlange ervaring op dit gebied is André Swart de aangewezen partner in schoorsteenrenovatie.

Zoals we al aangaven is een kunnen er verschillende redenen zijn om de schoorsteen te renoveren. Een schoorsteen krijgt door de jaren heen nogal wat te verduren. De rookgassen die uit de kachel of haard opstijgen zorgen ervoor dat het gehele rookkanaal wordt aangetast. Het vervelende gevolg kan zijn dat uw haard of kachel niet meer optimaal brandt.

Schoorsteenrenovatie Groningen

André Swart Bouwbedrijf wil graag dat haar klanten er warmpjes bij blijven zitten. Daarom repareert en renoveert ons bedrijf schoorstenen in Groningen en omstreken. Naast de renovatie van het rookkanaal zelf pakken we de buitenkant van de schoorsteen mee en verrichten waar nodig voegwerk en metselwerk. Wij nodigen u van harte uit om een offerte aan te vragen voor schoorsteenrenovatie. U kunt natuurlijk ook bellen of uw telefoonnummer.