Overkappingen Groningen

Genieten begint bij een prachtige overkapping aan uw huis

Voor verschillende klanten hebben wij overkappingen op maat gemaakt. Overkappingen kunnen worden gemaakt in dezelfde stijl als het huis. Zowel modern als klassiek. De overkappingen kunnen worden voorzien van verlichting, elektra en verwarming. Met een overkapping aan uw huis zorgt u voor een extra beetje comfort, uitstraling en ruimte dat uw huis nodig heeft. Laat het genieten beginnen en laat door ons een prachtige overkapping op maat maken.

Soorten overkappingen

Wij kunnen verschillende soorten overkappingen maken:

  • Tuinoverkapping
  • Terrasoverkapping
  • Carport
  • Luifel bij tuin of voordeur
  • Veranda overkapping

Wij maken elke overkapping op maat zodat deze perfect aansluit op de stijl van uw woning of kantoor.

Voorbeelden van Tuinoverkapping Groningen

Bijgaand ziet u enkele voorbeeld van tuinoverkappingen die wij recent hebben gemaakt voor verschillende klanten uit Groningen. De tuinoverkappingen kunnen worden gemaakt met wanden. Zo ontstaat een extra stukje leefruimte en kunt u langer genieten van het buitenleven. Wij maken de overkappingen alleen in hoge kwaliteit en van duurzaam materiaal. Zodat u kunt genieten van de rust, luxe en warmte.

Een veranda op maat hoeft niet duur te zijn

Een veranda hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Wij maken de veranda precies op maat en kunnen dus ook in oplossingen voorzien die precies passen bij uw budget. Het is mogelijk veranda’s te maken in elke prijsklasse. Zo is een veranda voor iedereen beschikbaar die langer wil genieten van de tuin. Met een terrasverwarming kunt u zelfs in winter genieten van uw veranda. Meer weten? Vraag ons om de mogelijkheden!

Offerte Overkapping aanvragen

Graag maken we voor u een prachtige overkapping. Precies passend bij uw huis en waarde vermeerderend. Vul het formulier in op deze website of bel voor een offerte op maat.