Dakraam plaatsen

Wilt u op een kostenefficiënte en duurzame manier meer lichtinval in uw kamer onder het schuine dak? Een dakraam is dan een ideale oplossing voor u! Het dakraam maakt uw ruimte veel leefbaarder door de aanwezigheid van daglicht. Daarnaast verhoogd een dakraam de waarde van uw huis, omdat de ruimte veranderd van opslagruimte naar leefruimte! Het plaatsen van een dakraam dient zorgvuldig en professioneel uitgevoerd te worden, omdat u anders last krijgt van tocht en een lekkend dak. André Swart Bouw plaatst uw dakraam met zorg en expertise, zodat u nog jarenlang plezier heeft van uw dakraam.

Dakraam laten plaatsen

dakramen

Een dakraam heeft in vergelijking met een dakkappel vele voordelen. Zo zijn de kosten aanzienlijk lager, heeft u meer lichtinval door de schuine ligging en vraagt een dakraam om minder onderhoud dan een dakkapel.

André Swart Bouw heeft veel ervaring met het plaatsen van een dakraam. Door deze ervaring zijn wij in staat de plaatsing van het dakraam in korte tijd en kostenefficiënt uit te voeren. Wij kunnen ook uw Velux dakraam plaatsen.

Dakraam plaatsen

Wanneer u uw dakraam laat plaatsen door André Swart ontvangt u:

  • Een professioneel geplaatst dakraam
  • Geen tocht of lekkend dak
  • Snelle en efficiënte plaatsing
  • Een hogere waarde van uw woning

Dakraam in Groningen of Drenthe

Voor een deskundig geplaatst dakraam in Groningen of Drenthe kiest u voor André Swart Bouw. Wij nodigen u uit om voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte voor plaatsing van uw dakraam. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon of via de website.