Dakkapel plaatsen Groningen en Drenthe

Heeft u interesse in een dakkapel? Laat deze dan vakkundig plaatsen. Gebeurt dit niet, dan kunt u later problemen krijgen met bijvoorbeeld lekkende daken en tocht. André Swart Bouw  plaatst voor u een duurzame kapel, zodat u er nog jarenlang plezier van heeft. Wij werken zonder teveel overlast te brengen en leveren precies wat u wenst. Bel naar 050-5412076 als u interesse heeft in een dakkapel.

De voordelen van dakkapellen

Een kapel op uw schuine dak biedt enorm veel voordelen. Zo levert het een zee aan extra ruimte op. Daardoor kunt u spullen kwijt waar dat voorheen niet kon. Ook verhoogt het uw bewegingsruimte enorm. Waar u eerst enkel gebogen kon staan, kunt u na het plaatsen van een dakkapel rechtop blijven staan. Een ander groot voordeel is de toevoeging van natuurlijk licht. Het grootste deel van de dag schijnt de zon in uw ruimte. Dat verlaagt uw energiekosten en vergroot uw mogelijkheden. Maak een afspraak voor meer informatie.

Dakraam plaatsen

Wanneer u kiest voor een dakkapel van André Swart Bouw kiest u voor:

  • Duurzaam dakkapel
  • Geen lekken en tocht
  • Korte bouwtijd
  • Expertise op het gebied van dakkapellen
  • Een opgeruimde bouwplaats bij oplevering
a78d0831f4f43beac38d4e575d4a4bab

Het belang van een goed geplaatste dakkapel

Zoals eerder aangegeven is het nauwkeurig en duurzaam plaatsen van een dakkapel zeer belangrijk. Het geeft u jarenlang plezier van meer licht en ruimte en het voorkomt eventuele schade. Omdat de vakmensen van André Swart Bouw veel ervaring hebben met het plaatsen van dakkapellen, weet u zeker dat uw kapel perfect gerealiseerd wordt. Wij bouwen deze met grote zorgvuldigheid en in zo kort mogelijke tijd. Zo heeft u zo weinig mogelijk overlast. Natuurlijk ruimen wij de bouwplaats grondig op na het plaatsen van de dakkapel.

Dakkapel in Groningen of Drenthe

Schakel de specialisten van André Swart Bouw in voor de realisatie van uw dakkapel. Maak een afspraak door te mailen naar info@andreswartbouw.nl of te bellen naar 050-5412076. Vergroot het licht en de ruimte in uw leven met een passende dakkapel.