Geef uw badkamer een nieuwe look

Overweegt u uw badkamer een professionele badkamerrenovatie te laten ondergaan? Kies dan voor het bekwame, kwalitatieve en betaalbare vakwerk van André Swart Bouw. Dé specialist in bouw en verbouw in Groningen en Drenthe. Door onze jarenlange ervaring in badkamerrenovatie en ons vakkundig oog voor detail, kunnen wij precies realiseren wat u wenst. Zonder teveel overlast heeft u binnen no time die badkamer waar u al tijden van droomt. Lees verder of bel direct 050-5412076 als u interesse heeft in een badkamerrenovatie.

De begroting van uw badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie moet goed gebeuren. Anders is het zonde van uw geld. André Swart Bouw weet dit als geen ander. Samen met u inventariseren wij daarom de renovatie grondig vooraf. Uiteraard houden wij bij het maken van keuzes rekening met uw budget. Aan de hand van de inventarisatie brengen wij een voorstel uit. Gaat u hiermee akkoord? Dan starten wij onze renovatiewerkzaamheden. We voeren onze werkzaamheden uit zonder teveel overlast te leveren. Uw badkamer wordt daardoor uiterst vakkundig hersteld. Wij gaan pas weg als u tevreden bent. Vanzelfsprekend ruimen wij zelf de boel weer netjes op na de renovatie.

Informatie over André Swart Bouw

De geschiedenis in de bouw van familie Swart begint al in 1920. De opa van André, Willem Swart, begon toen met zijn bouwbedrijf. De vader van André, Andries, kocht het bedrijf later over. De broers van André, Kees en Wim, namen het later weer van Andries over. André sloot zich hier na zijn studie MTS Bouwkunde bij aan.

Drie jaar later begon André voor zichzelf. Al snel werd dit eenmansbedrijf uitgebreid met andere specialisten in het vak. Door heel Groningen en Drenthe realiseren wij allerhande klussen, waaronder een vakkundige badkamerrenovatie. Geef uw wensen aangaande uw badkamer vandaag nog aan ons door.

Onze kernwaarden

Als u uw badkamer laat renoveren door de experts van André Swart Bouw, dan kunt u rekenen op onze volgende kernwaarden:

  • Oog voor detail
  • Kwalitatieve uitvoering
  • Zo min mogelijk overlast
  • Respect voor originele bouwstijlen
  • Oplevering wanneer u tevreden bent

Maak een afspraak voor uw badkamerrenovatie

Wilt u ons ervaren bouwbedrijf inschakelen voor uw badkamerrenovatie? Neem dan contact op met André Swart Bouw. Uw professionele partner in heel Groningen en Drenthe. Graag komen wij de renovatiewerkzaamheden inventariseren. Dan ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Benader ons via e-mailadres info@andreswartbouw.nl of bel naar telefoonnummer 050-5412076. Wij helpen u graag aan die gewenste badkamerrenovatie.