Renovatie van uw badkamer in de planning staan?

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Schakel dan de bekwame, kwalitatieve en ervaren vakmensen van André Swart Bouw in. Wij staan in Groningen en Drenthe bekend als dé specialist in bouw en verbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verbouwen van badkamers en ons grote oog voor detail, realiseren wij altijd precies wat de opdrachtgever van ons wenst. In een korte periode, gebaseerd op uw budget en zonder teveel overlast. Bel naar 050-5412076 als u uw badkamer wilt laten verbouwen.

Hoe verloopt het verbouwen van een badkamer?

Als u uw badkamer zonder duidelijke planning laat renoveren, kan de uitvoering behoorlijk in de kosten lopen. Dit wilt u uiteraard voorkomen. De vakmensen van André Swart Bouw begrijpen dat als geen ander. Daarom komen wij graag bij u op bezoek om uw wensen aangaande het verbouwen grondig te inventariseren. Naar aanleiding van deze inventarisatie maken wij een heldere en geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Gaat u akkoord? Dan beginnen wij met het verbouwen van uw badkamer. Wij zorgen dat dit snel, secuur en zonder teveel overlast gebeurt. Wij ruimen naderhand de boel weer op. En we gaan pas naar huis als u volledig tevreden bent.

Hoe André Swart Bouw begon

De start van André Swart Bouw begon eigenlijk al heel lang geleden, in 1920. Toen begon de opa van André, Willem Swart, met zijn bouwbedrijf. Later nam de vader van André, Andries, dit bedrijf over. De broers van André, Kees en Wim, volgden dit voorbeeld en namen het bedrijf later weer van Andries over. André sloot zich na zijn studie MTS Bouwkunde bij het bedrijf van zijn broers aan. Drie jaar later begon André voor zichzelf. Om de grote vraag aan projecten in Groningen en Drenthe te kunnen beantwoorden, sloten meerdere specialisten zich bij het bedrijf van André. Mogen zij spoedig uw badkamerrenovatie realiseren?

Als wij verbouwen

Als onze vakmensen een bouw-, verbouw-, of renovatieklus oppakken, houden zij de voortdurend de volgende punten centraal:

  • Kwaliteit
  • Uw budget
  • Uw wensen
  • Transparantie
  • Duurzaamheid

Mogen wij uw badkamer verbouwen?

Zoekt u naar een professioneel bouwbedrijf dat uw badkamer volledig naar uw wens kan ombouwen? Maak dan kennis met André Swart Bouw. Wij hebben al diverse badkamers in heel Groningen en Drenthe mogen opknappen. Neem contact met ons op door telefoonnummer 050-5412076 te bellen of naar e-mailadres info@andreswartbouw.nl te mailen. Dan maken wij graag een inventarisatie en vrijblijvende offerte op om uw badkamer te kunnen verbouwen.