Beschadiging door aardbevingen in Groningen?

Bent u op zoek naar een ervaren bouwbedrijf in het herstellen van aardbevingsschade? Neem dan contact op met de vakmensen van André Swart Bouw. Onze vakmensen zijn allemaal zeer lang ervaren en volledig opgeleid in het renoveren van woningen na aardbevingen. Dit vormt ons tot de ideale partner voor klussen in de provincies Groningen en Drenthe. Wij leveren snel, kwalitatieve en duurzame herstelwerkzaamheden van de schade. Bel telefoonnummer 050-5412076 en schakel ons in voor het herstel van aardbevingsschade.

Aardbevingsschade Renovatie

Uw huis wilt u na de aardbevingsschade terug in de oude staat krijgen. Onze collega’s kijken samen naar de beste oplossing voor u!

Het uitvoeren van de renovatie moet goed gebeuren, anders is het zonde van het geld. Uw woning of bedrijfspand wordt vakkundig hersteld en wij gaan pas weg als u tevreden bent. Wij zullen proberen de werkzaamheden uit te voeren, zonder al te veel overlast. Ook ruimen wij de bouwplaats op na de renovatie.

a97790a2a1c0e8fdfffaae0057f4afee

Wanneer u voor André Swart Bouw kiest, kiest u voor:

  • Kwaliteitsbouw
  • Een passende offerte bij uw wensen, budget en/of NAM vergoeding
  • Specialist in aardbevingsschade
  • Voor alle soorten renovatiewerk

Aardbevingsschade? André Swart bouw lost het voor u op!

U wilt uw huis of bedrijfspand bij aardbevingsschade natuurlijk weer zo snel mogelijk terugkrijgen in de oude staat. Omdat dit een stuk mooier en prettiger woont en werkt, maar ook omdat dit groter verval tegengaat. Immers, zonder de benodigde herstelwerkzaamheden kunnen scheuren, gaten en breuken doorscheuren. Dit brengt enkel grotere schade aan. Onze vakmensen staan bekend om hun kwalitatieve werkwijze, hun oog voor detail en hun geringe hoeveelheid overlast. Benader André Swart Bouw direct en laat ons uw schade inventariseren. Dan bieden wij een vrijblijvende offerte aan voor de renovatieklus.

Aardbevingsschade NAM vergoeding

De NAM vergoed vaak de nodige renovatie. Hier zit wel een andere werkwijze aan vast. U zult de schade moeten melden bij de NAM, waarna er iemand van NAM de schade komt inventariseren. Nadat NAM de schade heeft geïnventariseerd kunt u met deze informatie eenvoudig bij ons de offerte aanvragen. Deze offerte stuurt u vervolgens op naar de NAM. Nadat de offerte is goedgekeurd door de NAM kunnen wij aan de slag!

Stappenplan aardbevingsschade

Stap 1: Bij NAM de schade aanmelden

Stap 2: NAM gaat de schade inventariseren

Stap 3: Offerte aanvragen bij André Swart Bouw

Stap 4: NAM akkoord offerte

Stap 5: André Swart Bouw start renovatie

Stap 6: Oplevering en opruimen door André Swart Bouw

Direct offerte aanvragen? U kunt een offerte aanvragen of eerst contact opnemen.

Uw professionele partner in aardbevingsschade

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Groningen of Drenthe dat gespecialiseerd is in het herstel van aardbevingsschade? Schakel André Swart Bouw in. Bel naar telefoonnummer 050-5412076 of stuur een e-mail naar info@andreswartbouw.nl. Wij komen graag de aangerichte aardbevingsschade vakkundig herstellen.