Andre Swart Bouw uw aannemer in Drenthe

Heeft u behoefte aan een ervaren en vakkundige aannemer in Drenthe? Omdat u een bouw-, verbouw- of renovatieproject in de planning heeft staan? Maak dan kennis met André Swart Bouw. Wij zijn uw complete partner in Drenthe. Wij staan bekend als de aannemer die alle ontwikkelingen, technieken en uitvindingen in de bouw op de voet te volgt. Dit maakt het ons mogelijk precies te realiseren wat u wenst. Neem contact op met uw professionele aannemer in Drenthe via telefoonnummer 050-5412076.

Onze projecten in Drenthe

André Swart Bouw is in te zetten voor allerhande projecten. Van de kleinste renovatie tot het grootste nieuwbouwproject. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden als u een compleet nieuwe woning wilt laten realiseren.

Wilt u juist dat wij een oude boerderij in Drenthe renoveren? Dan gaan wij daarbij respectvol om met oude bouwstijlen en originele elementen. Wij vormen het gehele traject lang uw complete aannemer. Vanaf de allereerste bouwtekening tot aan de uiteindelijke oplevering in Drenthe.

Hierbij enkele diensten die wij aanbieden. Wij:

Hierbij enkele diensten die wij aanbieden. Wij:

  • Stucen uw muren
  • Leggen uw vloeren
  • Bouwen uw vlonders
  • Plaatsen uw kozijnen
  • Realiseren uw dakkapel
  • Installeren uw elektrische installaties
  • Verbouwen uw keuken en badkamer

Dit is natuurlijk maar een greep uit onze werkzaamheden. Zoals gezegd pakken wij klussen van A tot Z op. Bespreek met ons uw (ver)bouwwensen en wij maken ze waar.

Geërfde ervaring

Het is niet zo vreemd dat André Swart in de bouw terecht kwam. Zijn opa, Willem Swart, richtte al een eigen bouwbedrijf op als aannemer, in 1920. Zijn zoon, Andries, kocht dit bedrijf vervolgens van hem over. De zonen van Andries, Kees en Wim, deden jaren later hetzelfde. Toen André afstudeerde van de studie MTS Bouwkunde sloot hij zich aan bij het bedrijf van zijn broers. Na drie jaar ervaring op te hebben gedaan, startte hij voor zichzelf. U begrijpt, voor bewezen en betrouwbaar vakwerk in Drenthe moet u bij André Swart Bouw zijn.

Wij zijn uw aannemer in Drenthe

Bent u op zoek naar een aannemer? Voor een nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject? Schakel dan André Swart Bouw in door uw telefoonnummer bij ons achter te laten, uw wensen naar info@andreswartbouw.nl te mailen of direct telefoonnummer 050-5412076 te bellen. Wij maken graag een inventarisatie van uw plannen. Vervolgens sturen wij u een heldere offerte toe, gebaseerd op uw budget. Wij zijn uw complete aannemer in Drenthe.