De woning die u wenst

André Swart Bouw is uw partner bij woningbouw. Door onze jarenlange ervaring in nieuwbouw kunnen wij uw bouwproject begeleiden vanaf de ontwikkeling van de tekeningen tot de oplevering van uw huis. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwbouwproject wordt opgeleverd zoals u het verwacht. Wij staan niet voor niets in heel Groningen en Drenthe bekend als dé complete partner in woningbouw. Benader ons via telefoonnummer 050-5412076 of lees verder wat wij kunnen betekenen in de woningbouw.

Woningbouw van A tot Z

Bij André Swart Bouw kunt u uw volledige woningbouw van A tot Z aan ons overlaten. Het begint al met de inventarisatie vooraf. U geeft aan ons door wat u wilt laten realiseren, binnen welk tijdsbestek en voor welk budget. Naar aanleiding daarvan maken wij een heldere offerte op. Deze is geheel vrijblijvend.

Gaat u ermee akkoord? Dan beginnen wij met de bouw. Wij helpen met de ontwikkeling van de benodigde tekeningen, wij vragen de verplichte vergunning voor u aan en wij pakken de volledige uitvoering van het project op. Onze vakmensen denken graag met u mee en geven passend advies. Zo haalt u het beste uit uw nieuwe woning. Geef uw wensen direct aan ons door.

Hoe André Swart Bouw jaren geleden begon

De start van André Swart Bouw ligt eigenlijk al in 1920. Toen startte Willem Swart, de opa van André, zijn bouwbedrijf. De vader van André, Andries, kocht dit bedrijf later over. Zijn zonen, Kees en Wim, volgden zijn voorbeeld en kochten het later weer van hem over. Nadat André zijn studie MTS Bouwkunde voltooid had, voegde hij zich bij het bedrijf van zijn broers. Later begon hij voor zichzelf. Inmiddels staat André Swart bekend als dé complete partner in Groningen en Drenthe als het om woningbouw gaat. Volgt u ook als tevreden opdrachtgever?

Zo werken wij

De vakmensen van André Swart Bouw houden de volgende werkwijzen hoog in het vaandel:

  • Wij leveren zo min mogelijk overlast
  • Wij hebben een groot oog voor detail
  • Wij voeren uw project zeer kwalitatief uit
  • Wij hebben respect voor de originele bouw
  • Wij vertrekken pas bij complete tevredenheid

Uw partner in woningbouw

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in woningbouw? Benader dan de specialisten van André Swart Bouw. Dit kan via e-mailadres info@andreswartbouw.nl of via telefoonnummer 050-5412076. Wij horen graag wat uw wensen zijn aangaande uw woningbouw, zodat wij precies dat kunnen realiseren voor u.