Wilt u iets laten verbouwen?

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf om uw verbouwing aan over te dragen? Schakel dan de bekwame, ervaren en klantvriendelijke vakmensen van André Swart Bouw in. In heel Groningen en Drenthe staan wij bekend als dé specialist in bouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij ons vakkundige werkwijze kunnen wij elke verbouwing tot het gewenste resultaat brengen. Zonder teveel overlast, binnen een korte tijd en precies volgens uw wensen. Bel 050-5412076 en vertel ons welke verbouwing u in de planning heeft staan.

Houd uw verbouwing betaalbaar

Verbouwen kost vaak een hoop geld. Gelukkig zijn er genoeg manieren het niet prijziger te maken dan nodig. De vakmensen van André Swart Bouw helpen u hier graag bij. Voordat de verbouwing daadwerkelijk start, maken wij graag een inventarisatie van uw plannen. Hierbij houden wij uw wensen, waaronder de tijdsduur en de kosten voor het project, centraal.

Naar aanleiding van deze inventarisatie stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Bent u het hiermee eens? Dan beginnen wij met de verbouwingen. Deze volbrengen wij snel, met weinig overlast en uiteraard ruimen wij alles naderhand weer netjes op. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Geef uw wensen vrijblijvend aan ons door.

De geschiedenis van familie Swart

De familie Swart begon al in 1920 in de bouw. Toen startte de opa van André, Willem Swart, zijn eigen bouwbedrijf. Zijn zoon, Andries, kocht het bedrijf vervolgens over. De zonen van Andries, Kees en Wim, deden jaren later hetzelfde. Toen André klaar was mijn zijn studie MTS Bouwkunde ging hij werken bij zijn broers. Echter, na drie jaar besloot hij voor zichzelf te beginnen. Nu is André Swart Bouw een bewezen en bekend bouwbedrijf in heel Groningen en Drenthe. Welke verbouwing heeft u voor ons klaarliggen? Neem contact met ons op en geef het door.

Verbouwen volgens vijf stappen

Als wij uw huis, badkamer, keuken, bedrijfspand of wat dan ook mogen verbouwen, hanteren we de volgende vijf stappen:

  • Wij maken een grondige inventarisatie
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte aan
  • Wij leveren desgewenst specifiek advies
  • Wij starten met het verbouwen bij akkoord
  • Wij leveren het resultaat bij tevredenheid op

Verbouwing in Groningen of Drenthe?

Heeft u een bepaalde verbouwing in de planning staan? Draag deze dan over aan de specialisten van André Swart Bouw. Wij komen graag bij u langs in Groningen of Drenthe om de renovatiewerkzaamheden te inventariseren. Maak een afspraak via e-mailadres info@andreswartbouw.nl of telefoonnummer 050-5412076. Wij helpen u graag met uw verbouwing.