Kwalitatief en duurzaam maatwerk

Heeft u behoefte aan perfect passende kozijnen? Laat deze dan op maat maken door de specialisten van André Swart Bouw. Of u nou in een oud huis woont met ramen van niet-gangbare afmetingen of in een strak nieuwbouwhuis, wij realiseren precies die kozijnen die u wenst. Tijdens de realisatie van uw kozijn gebruiken wij de beste materialen. Ook passen we de nieuwste technieken toe. Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande en duurzame kwaliteit. Geef uw wensen aangaande uw kozijnen aan ons door via 050-5412076.

Waar heeft u kozijnen voor nodig?

renovatie

Onze specialisten maken allerhande kozijnen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor raamkozijnen, maar wij realiseren en plaatsen ook deurkozijnen en lijstwerk. Door onze ervaring, kennis en kunde ontvangt u altijd het gewenste eindresultaat. Dit vakmanschap is generaties lang opgebouwd in de familie Swart. Het begon in 1920 toen Willem Swart, de opa van André, een eigen bouwbedrijf startte. Zijn zoon, Andries, kocht het bedrijf later van hem over. Kees en Wim, de zonen van Andries, deden later hetzelfde bij hun vader. André ging na zijn studie MTS Bouwkunde bij zijn broers werken. Echter, drie jaar later begon hij voor zichzelf. Nu staat André Swart Bouw bekend als een bewezen en betrouwbaar bouwbedrijf in heel Groningen en Drenthe. Laat ons daarom ook uw kozijnen realiseren en plaatsen.

Zo realiseren wij uw kozijn of lijstwerk

Wanneer u besluit om uw kozijn op maat te laten maken voor uw woning of pand, gaan wij als volgt te werk:

  • Wij komen bij u op locatie om de situatie te beoordelen
  • Wij bieden u een vrijblijvende offerte op maat aan
  • Wij produceren het kozijn op de gewenste afmeting
  • Wij plaatsen het kozijn vakkundig bij u
  • Wij ruimen de boel weer op en gaan pas naar huis als u tevreden bent

Klinkt u dit ideaal? Maak dan snel een afspraak met André Swart Bouw.

Bestel bij ons uw passende kozijnen

U begrijpt, als u uw kozijnen door de specialisten van André Swart Bouw laat realiseren en plaatsen dan geniet u van hoogstaande en duurzame kwaliteit. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door uw telefoonnummer achter te laten of het offerteformulier in te vullen. Mailen mag naar info@andreswartbouw.nl. Voor direct contact kunt u bellen naar 050-5412076. Dan bespreken wij graag wat uw wensen zijn aangaande uw kozijnen.