Andre Swart Bouw uw aannemer in Groningen

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige aannemer in Groningen? Voor een bouw-, verbouw- of renovatieproject? Neem dan contact op met André Swart Bouw. Wij staan bekend als dé complete partner in de gehele provincie Groningen. Wij houden als aannemer onze werkwijze actueel door ontwikkelingen, technieken en uitvindingen in de bouw op de voet te volgen. Hierdoor kunnen wij precies realiseren wat u wenst. Benader uw professionele aannemer in Groningen via telefoonnummer 050-5412076.

Waarvoor heeft u een aannemer nodig?

André Swart Bouw is in te schakelen voor allerhande projecten. Zo hebben wij complete nieuwbouwhuizen mogen bouwen. Maar ook renovaties aan oude boerderijen in Groningen liggen bij ons in de juiste handen. Wij gaan zeer respectvol om met oude bouwstijlen en originele elementen.

Als uw persoonlijke en complete aannemer geven wij u desgewenst advies over uw renovatie, nieuwbouw- of verbouwproject. Wij zijn uw professionele partner. Van de eerste tekening tot aan de uiteindelijke oplevering in Groningen.

Wat mogen wij voor u in Groningen doen?

Hierbij enkele werkzaamheden die wij voor u met plezier willen uitvoeren:

  • Stucen
  • Vloeren leggen
  • Vlonders en schuren bouwen
  • Kozijnen en isolatieglas plaatsen
  • Elektrische installaties installeren
  • Keukens en badkamers verbouwen
  • Dakkapellen en schoorstenen realiseren

Uiteraard kunnen wij met alle bovenstaande werkzaamheden samen uw volledige huis of bedrijfspand bouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom André Swart Bouw inschakelen?

Naast dat de aanpak van André Swart Bouw ongekend compleet en vakkundig is, ontvangt u ook de garantie van generatielange ervaring, kennis en kunde. De opa van André, Willem Swart, richtte al in 1920 als aannemer zijn eigen bouwbedrijf op. Later kocht Andries, zijn zoon, het bedrijf over. De zonen van Andries, Kees en Wim, kochten het vervolgens weer van hem over. André zelf besloot eerst MTS Bouwkunde te studeren. Daarna ging hij werken bij zijn broers om drie jaar later voor zichzelf te beginnen. Kortom, voor bewezen en betrouwbaar vakwerk moet u in Groningen bij André Swart Bouw zijn.

André Swart Bouw is uw aannemer in Groningen

Heeft u behoefte aan een complete aannemer voor een nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject? Laat uw telefoonnummer bij ons achter, vraag een vrijblijvende offerte aan, mail uw wensen naar info@andreswartbouw.nl of bel direct telefoonnummer 050-5412076. Dan maken wij een inventarisatie van uw plannen. U ontvangt vervolgens een heldere offerte, gebaseerd op uw budget. Maak vandaag nog kennis met uw professionele aannemer in Groningen.