Last van aardbevingsschade?

Zoekt u naar een vakkundige partner in aardbevingsschade herstel? Dan bent u bij André Swart Bouw aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlang ervaring in het renoveren van woningen die getroffen zijn door een aardbeving. Dat maakt ons de ideale partner voor bouw-, verbouw- en renovatieklussen in de provincies Groningen en Drenthe. Wij zorgen voor zo snel, kwalitatief en duurzaam mogelijk herstel van de schade. Bel naar 050-5412076 en schakel ons in voor aardbevingsschade herstel.

De noodzaak van snel herstel bij aardbevingsschade

Bij aardbevingsschade wilt u uw huis of bedrijfspand natuurlijk weer snel terugkrijgen in de oude staat. Dit is niet alleen mooi en prettig, maar ook essentieel voor het behoud van uw pand. Zonder het benodigde herstel kunnen scheuren, gaten en breuken immers doorscheuren en grotere schade aanbrengen.

Onze vakmensen werken uitermate kwalitatief, hebben een groot oog voor detail en brengen zo min mogelijk overlast. Wij vertrekken pas als u volledig tevreden bent met het resultaat. Kortom, laat André Swart Bouw uw schade inventariseren, zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen voor de renovatieklus.

Informatie over de NAM vergoeding bij aardbevingsschade

Ondervindt u schade als gevolg van de gaswinning uit het Groninger gasveld? Dan kan het zo zijn dat de NAM het herstel vergoedt. Wilt u hier aanspraak op maken? Hanteer dan onderstaande werkwijze:

  • Meld de schade bij de NAM
  • De NAM voert een inventarisatie uit
  • Vraag met die informatie een offerte aan bij André Swart Bouw
  • Stuur de offerte op naar de NAM
  • De NAM gaat akkoord met de offerte
  • André Swart Bouw start de renovatie
  • André Swart Bouw levert op en ruimt de boel weer op

Jarenlange ervaring in de familie

De familie Swart werkt al sinds 1920 vanuit eigen bouwbedrijven. Eerst van de opa van André, Willem Swart. Daarna nam de vader van André, Andries, het bedrijf over. De broers van André, Kees en Wim, namen vervolgens het bedrijf weer van vader Andries over. André sloot zich na zijn studie MTS Bouwkunde bij dit bedrijf aan. Drie jaar later begon hij echter voor zichzelf. Inmiddels staat André Swart Bouw bekend als de meest complete en kwalitatieve partner in heel Groningen en Drenthe. Mogen wij ook uw aardbevingsschade herstellen?

Uw partner in aardbevingsschade herstel

Zoekt u naar een professioneel bouwbedrijf dat gespecialiseerd in het herstel van schade na een aardbeving? Schakel dan André Swart Bouw in. U bereikt ons via telefoonnummer 050-5412076. Of stuur een mail naar e-mailadres info@andreswartbouw.nl voor meer informatie. Wij zijn graag uw partner als het gaat om vakkundig aardbevingsschade herstel.